Vásárlási szerződés

Táblák

Vásárlási szerződés PDF Nyomtatás E-mail

Vásárlási szerződés

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Vásárlási Szerződésünket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve!

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

(A Tábla webáruházban (http://tablak.ensaf.hu) elektronikus úton megrendelést leadó vásárlók részére)

1. Általános rendelkezések

A Tábla webáruház – továbbiakban: Webáruház – a Valmar nagykereskedelem (székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7., adószám: 60350844-1-51) – továbbiakban: Üzemeltető – interneten elérhető termékkatalógusa, amely a Valmar nagykereskedelem által munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok termékeket kínálja eladásra, kiskereskedelmi értékesítésben. A Webáruházon keresztül történt elektronikus rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre az Üzemeltető és a rendelést leadó ügyfél – továbbiakban: Megrendelő – között. A vásárlási szerződést a Megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja e, és azt az Üzemeltető írásban megkötött szerződésnek tekinti. A Megrendelő a rendelés leadásának véglegesítésekor fogadja el ezen szerződés feltételeit.

2. Szerződő felek azonosítása

A vásárlási szerződés a Valmar nagykereskedelem (székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7., adószám: 60350844-1-51), mint eladó, és a Megrendelő, mint vevő között jön létre. Az eladó csak a http://tablak.ensaf.hu oldalon, a Webáruház logójával és adataival jól felismerhetően azonosított internetes katalóguson keresztül leadott rendelésekért felel.

A Megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, amelyeket minden egyes rendelés leadásánál lehetősége van módosítani, és az Üzemeltető ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. Az Üzemeltető a nyilvánvalóan hibás vagy hamis regisztrációt jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

3. Termékek

A Webáruház az Üzemeltető által biztosított termékeket kínálja készpénzes, ill. előre utalással történő megvásárlásra. A termékek a következő kategóriákba kerültek besorolásra:

 • ADR táblák
 • Építőipari táblák
 • Érintésvédelmi táblák
 • Felirat táblák
 • Felvilágosító táblák
 • Figyelmeztető táblák
 • Humor táblák
 • Környezetvédelmi táblák
 • Menekülési irányjelző táblák
 • Piktogram és felirat táblák
 • Piktogram táblák
 • Rendelkező táblák
 • Tiltó táblák
 • Tűzvédelmi táblák
 • Veszélyes anyag táblák


4. Árak

A Webáruházban, a terméklistában és a termékek adatlapján feltüntetett ár, az adott termék végső bruttó fogyasztói ára, amelynek érvényessége kizárólag az adott megjelenés időpontjára vonatkozik. Amennyiben a Megrendelő megrendelést ad le egy termékre, úgy az eladó kötelezi magát, hogy a kiválasztott terméket a megrendeléskor érvényes végső fogyasztói áron szállítja ki a Megrendelőnek. Ezt az árat a megrendelésre küldött visszaigazolás tartalmazza.

Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Kiszállítási díjaink:

Az árak tartalmazzák az ÁFA költségét, azaz bruttóban értendőek.

A termékek kiszállítását a GLS végzi. A futárnál biztosított a bankkártyás fizetés.

Súly

előreutalás esetén

utánvét esetén

készpénzes átvétel

0 – 5 kg-ig

1050 Ft

1400 Ft

0 Ft

5,1-10 kg-ig

1462 Ft

1790 Ft

0 Ft

10,1-15 kg-ig

1719 Ft

1960 Ft

0 Ft

15,1-20 kg-ig

1944 Ft

2184 Ft

0 Ft

20,1-25 kg-ig

2153 Ft

2394 Ft

0 Ft

25,1-30 kg-ig

2330 Ft

2571 Ft

0 Ft

30,1-40 kg-ig

2700 Ft

2950 Ft

0 Ft

40,1-50 kg-ig

3374 Ft

3615 Ft

0 Ft

50,1-60 kg-ig

3904 Ft

4145 Ft

0 Ft

60,1-70 kg-ig

4600 Ft

4850 Ft

0 Ft

70,1-80 kg-ig

5300 Ft

5550 Ft

0 Ft

80,1-90 kg-ig

5890 Ft

6140 Ft

0 Ft

90,1-100 kg-ig

6280 Ft

6530 Ft

0 Ft

Minden a továbbiakban megkezdett 50 kg után 3700 Ft

Előreutalás:

Amennyiben az utalást jelöli be a fizetésnél, akkor az utalás előtt a megrendelt termékek súlya miatt szükséges egyeztetni a szállítási költség pontos meghatározása végett.

Az átutalást a következő bankszámlára kérjük teljesíteni:

K&H Bank 10402128-50526585-82901008

A közlemény rovatba kérjük írja be a nevét vagy a rendelés sorszámát.

Miután átutalta a bankszámlánkra a teljes összeget a szállítási díjjal együtt, a terméke(ket)t az összeg beérkezése után szállítjuk.

Személyes átvétel:
A megrendelt termékek személyes átvételére is van lehetőség, melynek esetén szállítási díjat nem számolunk fel. Az átvételre székhelyünkön van mód, melynek címe:

Valmar nagykereskedelem

2367,Újhartyán, Újsor utca 7.

Az átvétel időpontjának meghatározásához előzetes egyeztetés szükséges.

5. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

6. Az Üzemeltető felelősségvállalása

A Webáruház működésével, és a kiszállítással kapcsolatos tudnivalók a Webáruház „Információk” menüpontja alatt találhatók. Az Üzemeltető vállalja, hogy a fent jelzett dokumentumban leírtakat magára nézve kötelezőnek tekinti és azok teljesüléséért mindent elkövet.

7. A megrendelő felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés jóváhagyása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van. Megrendelő rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti az Üzemeltető számára.

8. A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

A Webáruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosító-számot (rendelésszámot) ad, melyet a Megrendelő által megadott címre küldött rendelés visszaigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

A megrendelést a Webáruház a megrendelés leadását követően haladéktalanul, de legfeljebb 48 órán belül visszaigazolja. A Vásárlási Szerződés a visszaigazolással jön létre. Amennyiben a megrendelést 48 órán belül nem igazoljuk vissza, úgy a megrendelő az ajánlati kötöttsége alól mentesül.

A Megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de legfeljebb az azt követő 24 órán belül a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével kell a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt az Üzemeltető visszajelezte.

A Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet alapján a Megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az romlandó.

Ebben az esetben az Üzemeltető köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, eredeti állapotában visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb 14 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása során a Megrendelőt kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

Az Üzemeltető követelheti a Megrendelőtől a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

A Megrendelő elállási szándékát írásban jelezheti  a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre eljuttatva. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 napon belül. E célra szolgáló mintanyomtatványunkat ITT töltheti le.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

9. Panaszkezelés rendje

A Webáruház célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen. Amennyiben a Megrendelőnek mégis valamilyen panasza van a vásárlási szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy panaszát a tablak@ensaf.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen, vagy postai levél útján is közölheti. Áruházunk panaszát legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgálja, és a panasz közlésével azonos módon tájékoztatja Önt a vizsgálat eredményéről, valamint arról, hogy annak elutasítása esetén milyen jogorvoslati lehetőségek állnak a megrendelő rendelkezésére.

A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

10. A szerződés nyelve, az alkalmazandó jog

A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó.

11. Elérhetőségek

A Tábla webáruház (http://tablak.ensaf.hu) üzemeltetője a Valmar nagykereskedelem.
Székhely: 2367,Újhartyán, Újsor utca 7.
Adószám: 60350844-1-51
Nyilvántartási szám: 20459322
Képviselő: Válent István    

Ügyfélszolgálat (nyitvatartás 0-24):
E-mail: tablak@ensaf.hu

Telefonos elérhetőség munkanapokon 08:00-18:00 óra között.Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Telefon: 06-70/458-1994

Tel./Fax: +36/29-373-135

Megrendelő kijelenti, hogy a dokumentumok tartalmát ismeri és tudomásul veszi.

 

TermékekTermék kereső

Kosár


VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Belépés az áruházba


Érintésvédelmi vizsgálatok

+36 30 603 5057
tablak@ensaf.hu

You are here  : Címlap Információk Vásárlási szerződés

a Webáruházunk használatához oldalunk süti (cookie) fáljokat tárol a felhasználó gépén tárol. Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak. Oldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Adatvédelmi elvek.